Skip to content

Uitdagende kans voor een (junior) Commercieel Medewerker Binnendienst in de dynamische wereld van Watermanagement! 

Waarom werken als Commercieel Medewerker binnendienst bij ACO?

De ACO-groep is wereldwijd marktleider op het gebied van watermanagement, zij weten hoe belangrijk water is voor mens én natuur. Met diverse oplossingen zorgen zij ervoor dat mensen en natuur optimaal gebruik kunnen maken van water, dat is hun passie! Deel jij hun passie? Jij gaat samen met een collega de Verkoop Binnendienst van een Rayon runnen! In deze uitdagende baan ben jij verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopomzet en -marge voor ACO. Dit zowel door projectmatige verkoop als met standaard artikelen uit het voorraadassortiment.

Wat ga je doen?

Na een gedegen inwerkperiode word jij, samen met een  collega, de drijvende kracht achter het succes van een rayonteam. Een rayonteam bestaat uit twee medewerkers op de binnendienst en een Account Manager en Sales Engineer die actief zijn in de buitendienst. In deze uitdagende functie ben jij verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopomzet en -marge voor ACO. Dit doe je niet alleen door projectmatige verkoop, maar ook door middel van de standaardartikelen die deel uitmaken van het voorraadassortiment. Als Commercieel Medewerker Binnendienst heb je de autonomie om prijsstellingen, eventuele kortingen en de onderhandelingen van verkooptrajecten te bepalen. Hierbij speel je een cruciale rol als spil in het verkoopproces van ACO.

Wat neem jij mee naar ACO?

 Jij bent een gedreven Commercieel Medewerker die altijd wil blijven leren en een ware passie heeft voor techniek.  Jij begrijpt niet alleen de markt, maar bent ook in staat is om doeltreffend in te spelen op de behoeften en wensen van klanten, altijd in lijn met de strategie van ACO. Als jij een kans ziet in de markt, grijp je die met beide handen! Flexibiliteit is jouw tweede natuur, en je weet moeiteloos om te gaan met veranderende omstandigheden. 

Wat krijg jij van ACO?

Het betreft een veelzijdige functie tussen commercie en techniek. Tevens staan medewerkers bij ACO op 1; er zijn ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei. ACO is een wereldwijde speler maar ook zeker een professionele organisatie met een grote club gedreven medewerkers.

Bij ACO heerst een open mentaliteit en zijn ze trots op wat ze doen. Zij zijn een grote internationale speler op de markt als het aankomt op watermanagement. Met echt een lokale autonomie en je hebt een handelingsvrijheid in je functie. En Guess What?! ACO is onlangs verhuisd naar een gloednieuw en modern kantoorpand. Daar wil jij onderdeel van uitmaken!

ACO hanteert een marktconform salaris. En zijn niet aangesloten bij een CAO, maar hanteren wel 25 vakantiedagen en 10 ADV. Tevens krijg je bij ACO een 13e maand! Vergeet daarnaast de leuke personeels-activiteiten en uitjes voor alle medewerkers (soms inclusief partners) niet!

Over ACO

De ACO-groep staat wereldwijd met ruim 5000 medewerkers in meer dan 40 landen voor kwaliteit, ervaring en innovatie in afwateringstechniek. Geheel binnen de filosofie van het Duitse familiebedrijf - waarin lokaal ondernemerschap centraal staat - is de Nederlandse verkooporganisatie ACO BV te Doetinchem met 40 gedreven medewerker actief op de Nederlandse markt. De ACO-groep is wereldwijd marktleider op het gebied van watermanagement, zij weten hoe belangrijk water is voor mens én natuur. Met diverse oplossingen zorgen zij ervoor dat mensen en natuur optimaal gebruik kunnen maken van water, dat is hun passie! Deel jij deze passie met hen?

Wil jij meer weten over ACO? Neem contact op met Jacqueline!