Skip to content

Accountmanager

Elburg, Gelderland, NederlandSales

Functieomschrijving

"Voor de uitbreiding van het verkoopteam zoeken wij een Sales Specialist voor Vulcanus Castings en Machine Fabriek Elburg.
Ben jij degene die de verkoop in goede banen kan leiden?


Ben jij een gedreven verkoopprofessional met een sterke focus op het opbouwen van sterke klantrelaties? 

Vulcanus Castings en Machine Fabriek Elburg biedt een geweldige kans voor jou!


Als ervaren verkoper met een achtergrond in werktuigbouwkunde, krijg je de kans om marktonderzoek te doen en concurrentieontwikkelingen te identificeren. Wij zijn ervan overtuigd dat succesvolle verkoop niet alleen draait om het vergroten van het klantenbestand, maar vooral om het begrijpen van hun behoeften en hoe Vulcanus Castings en Machine Fabriek Elburg hen het beste van dienst kan zijn. We leggen een sterke nadruk op het opbouwen van duurzame en solide klantrelaties.

Daarnaast werk je nauw samen met de Sales Manager om een duidelijke verkoopstrategie te ontwikkelen, die je vervolgens vertaalt naar concrete acties en meetbare resultaten. Je zorgt voor nauwkeurige en transparante rapportages over de voortgang en successen van jouw werkzaamheden."


Machine Fabriek Elburg en Vulcanus Castings

Machine Fabriek Elburg BV is een flexibele toeleverancier met als specialisme het bewerken van gietstukken. De klanten zijn de producenten van onder andere vrachtauto’s, pompen, compressoren en motoren. Dit sterk groeiende bedrijf investeert volop in capaciteit en technologie. Er worden op dit moment onderdelen toegeleverd aan onder andere: Daf Trucks, Paccar, Bosch Rexroth, Woodward L’Orange, Parker Hannifin, Liebherr en Krone. In 2019 neemt Machine Fabriek Elburg BV de activiteiten over van Vulcanus.
De nieuwe onderneming gaat verder onder de naam Vulcanus Castings BV. Het in Langerak (Doetinchem) gevestigde bedrijf is een ijzergieterij en fabriceert halffabricaten voor tractoren, aandrijvingen, vacuümpompen en grondverzetmachines.
De activiteiten van Gieterij Vulcanus en Machine Fabriek Elburg vullen elkaar goed aan. Vanzelfsprekend zullen duurzaamheid en milieuzorg volop aandacht vragen en meegenomen worden in het innovatie- en investeringsbeleid.

Vereisten

Maar wie ben jij?

Om in aanmerking te komen voor deze functie, ben je een energieke persoonlijk met een proactieve houding. 

Daarnaast dien je te beschikken over:

🔺 Een afgeronde mbo/hbo-opleiding;

🔺 Technische affiniteit richting werktuigbouwkunde, bij voorkeur met kennis van de industriële sector;

🔺 Bewezen ervaring in B2B sales;

🔺 Het vermogen om strategisch denken en zakelijke kansen te herkennen;

🔺 Een sterke focus op het bereiken van doelstellingen en resultaten.
🔺 Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, in zowel het Duits als het Engels.


Machine Fabriek Elburg en Vulcanus Castings bieden jou:

Dit is een geweldige kans voor  iemand die een volgende stap in zijn of haar carrière zoekt, met mogelijkheden voor groei.  Je wordt deel van een dynamische en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt om je verkoopvaardigheden verder te ontwikkelen en uit te breiden. Je speelt een cruciale rol in het succes door sterke klantrelaties te creëren en te onderhouden. Bovendien krijg je de gelegenheid om nieuwe zakelijke kansen en markttrends te ontdekken en te benutten. 

Maar wie ben jij?


En verder:

🔺Een jaarcontract voor 38 -40 uur per week;

🔺Een goed salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;

🔺 Een goede pensioenregeling;

🔺 27 vakantiedagen;

🔺 Een auto van de zaak;

🔺 Een fors opleidingsbudget.

Kom jij het team van Machine Fabriek Elburg en Vulcanus Castings versterken? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren! Neem voor meer informatie contact op met Jacqueline via 06 - 82080951 .  Appen mag natuurlijk ook.


Door te solliciteren ga je akkoord met onze https://oostmatch.nl/privacy-verklaring op onze website.

Elburg, Gelderland, Nederland
Sales

of