Overslaan naar content

Accountmanager binnen-/buitendienst - Regionaal

Op locatie
  • Aalten, Gelderland, Nederland
Sales

Functieomschrijving

Wij zijn een klein, ambitieus bedrijf met een gezonde groeiambitie. Dit is de reden dat we op zoek zijn naar een Accountmanager binnen-/buitendienst - Regionaal.


Over ons
Pritec Automation is een jong gedreven bedrijf met een klein maar hecht team. Onze passie is het maken van mooie, degelijke, geavanceerde computergestuurde metaalbewerkingsmachines. Onze klantenkring is divers, van metaalbewerkers, reparatiewerkplaatsen tot aan scholen en hobbyisten. Met allemaal dezelfde passie voor de techniek en het maken van mooie producten. We leveren onze machines B2C en B2B, door heel Europa en op verzoek daarbuiten.


Om onze gewenste groei te kunnen realiseren zijn wij op zoek naar een Commercieel talent die samen met de eigenaar de volgende stap kan zetten.


Wat ga je doen?
In deze rol beheer en breid je ons klantportfolio uit, met in het begin een specifieke focus op de regio en Oost-Nederland.
Door de kleinschaligheid van ons team krijg je veel ruimte om te groeien en vooral je eigen ideeën in te brengen.


De nadruk ligt op verdere groei van de organisatie en de daarbij horende commerciële strategie. Je voert zowel commerciële binnendienst taken uit zoals offertes opstellen, orders verwerken en zelfs soms spare parts verzendklaar maken als buitendienst taken. Dit zal gericht zijn op het binnen halen van nieuwe business. Jij bent degen die de contacten onderhoudt met klanten, leveranciers en beantwoord de binnenkomende telefoon.

Vereisten

Wie ben jij?
Met jouw kennis en ervaring en na een grondige inwerkperiode, weet je wat er nodig is binnen de organisatie. Jouw enthousiasme en gedrevenheid om klanten te helpen met onze hoogwaardige producten zijn essentieel voor ons succes. Ondanks de nog relatief kleine markt zie jij kansen genoeg om nieuwe business te genereren.

Echter is het een nieuwe functie binnen de organisatie, naast jouw commerciële drive is de functie ook nog vorm te geven naar jouw kwaliteiten. Is je interesse gewekt, maar twijfel je nog? Schroom dan zeker niet om contact op te nemen! Je karakter en persoonlijke groei kunnen doorslaggevend zijn.


Wat wij bieden:

🔹 Een uitdagende functie met veel vrijheid en ruimte voor groei;

🔹 De mogelijkheid om je eigen ideeën in te brengen en te realiseren;

🔹 Een klein, hecht team met korte communicatielijnen;

🔹 Een goede pensioenregeling. We zijn aangesloten bij de CAO Metaal en Techniek;

🔹 Een passend salaris dat meegroeit met jouw prestaties;

🔹 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris.


Word jij enthousiast van deze vacature en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan nu en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega die helpt met de groei van ons bedrijf!


Kom jij het commerciële team van Pritec versterken? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren! Neem voor meer informatie contact op met Wicky: wboschker@oostmatch.nl of 0610376522.


Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacy verklaring op onze website

Op locatie
  • Aalten, Gelderland, Nederland
Sales

of