Overslaan naar content

Accountmanager Technische Groothandel in de Achterhoek

Ulft, Gelderland, NederlandSales

Functieomschrijving

Ben jij de accountmanager die klanten écht verder wil helpen?
En introduceer jij je graag bij bedrijven in de regio?
 

 

Ontdek dan wat jouw toekomstige rol inhoudt:

Als accountmanager technische groothandel bij Ratering ben je helemaal vrij om adviezen en verkopen zelfstandig af te handelen. Vanuit oprechte interesse in je klant ga je automatisch voor een lange termijnrelatie, waarbij je uiteindelijk toewerkt naar een rol als voorkeursleverancier. 

Jouw werkdag brengt je overal, zonder de stress van files, omdat je klantenkring lekker dichtbij is. Je klanten bevinden zich namelijk allemaal in de Achterhoek & Liemers.
Intern zijn er korte lijnen en stem je geregeld zaken af met de directie en met de verkoopadviseurs binnendienst. Je bouwt actief mee aan de goede naam en groei van de Technische groothandel. Voel je een vonk van enthousiasme om samen nieuwe markten te verkennen en veroveren?


Over Ratering Technische Groothandel

Ratering Technische Groothandel in Ulft is sinds 1966 uitgegroeid tot een moderne, servicegerichte samenwerkingspartner voor vakmensen die werkzaam zijn in de machinebouw, metaalindustrie, installatietechniek, productiebedrijven, logistiek en technische diensten. De oplossingen die zij de klanten bieden zijn er vooral op gericht dat hun machines kunnen blijven draaien , mensen er aan het werk kunnen blijven en dat zij hún klanten op tijd kunnen bedienen. Ze verkopen hiervoor zo'n 250.000 tastbare artikelen!

Wat Ratering bijzonder maakt is dat zij optreden als een betrokken technisch verlengstuk van de organisatie van de klant. Zij adviseren en denken graag mee. Zo willen zij er steeds aan bijdragen dat de klanten hun werk goed en op tijd kunt afmaken. Dat maakt dat zij méér zijn dan die technische groothandel waar je met het grootste gemak bestelt, en die altijd op tijd levert.

Het  werkgebied bestrijkt de gehele Achterhoek en Liemers. Ratering kiest er bewust voor om de dienstverlening sterk in de regio te concentreren. Zij willen de klanten goed kennen én snel kunnen leveren. Met meerdere auto’s dagelijks op weg vullen zij de voorraden aan en bezorgen zij bestellingen nog dezelfde middag. 

Vereisten


Dankzij jouw ondernemende geest en gedrevenheid slaag je er moeiteloos in om anderen te enthousiasmeren.  Je denkt vooruit en werkt met vastberadenheid naar je doelen toe. Je betrouwbare uitstraling maakt dat je net zo makkelijk kunt schakelen met mensen op de werkvloer als op hogere posten.


Wat heb je nodig voor deze functie?

 • Je hebt een HBO werk en denkniveau;
 • Enkele jaren relevante werkervaring in een commerciële technische functie;
 • Bedrijfskundig inzicht, je bent in staat om op strategisch niveau met klanten mee te denken;
 • Je hebt affiniteit met onze producten en oplossingen;
 • Uitstekende contactuele eigenschappen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift


Wat heeft Ratering Technische Groothandel jou te bieden!

 • Een salaris passend bij je ervaring met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een afwisselende, uitdagende en dynamische baan met een prettige, open en informele werksfeer;
 • Een overzichtelijke organisatie;
 • Superfijne collega’s en klanten;
 • Een betrokken, menselijke benadering.

Ratering Technische Groothandel kun je het beste omschrijven als een even professioneel als gezellig, laagdrempelig familiebedrijf. Alle deuren staan hier voor je open.


Kom jij het team van Ratering Technische Groothandel versterken? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren! Neem voor meer informatie contact op met Jacqueline via 06-82080951. Je mag natuurlijk ook altijd even een appje sturen.

Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacy verklaring op onze website

Ulft, Gelderland, Nederland
Sales

of