Skip to content

Assistent accountant - MKB

Zelhem, Gelderland, NederlandFinancieel / Administratief

Functieomschrijving

Bekijk de vacaturepagina van Alfa op: https://oostmatch.nl/assistent-accountant-mkb

Assistent Accountant MKB 
in de Achterhoek

Ben jij op zoek naar de volgende stap in je carrière? En wil jij als assistent accountant écht iets betekenen voor ondernemers in jouw regio? Dan is Alfa Achterhoek op zoek naar jou!

Functieomschrijving 

Als assistent accountant kan jij voor de ondernemer écht het vesrschil maken. Het wordt jouw taak om het cijfermatige gedeelte optimaal te verzorgen en af te stemmen met de klant. Jij bent bereid om in jezelf te investeren om vervolgens je kennis te delen met je betrokken collega's en de mooie klanten van Alfa. Jouw kennis en deskundigeid maakt dat je klant specifieke aandachtspunten signaleert en deze onder de aandacht brengt, Hier kun jij het verschil maken!


En dit ga je doen:

🔘 Je stelt zelfstandig jaarrekeningen samen;

🔘 Je stelt de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting op;

🔘 Je onderhoudt contact met de klant bij het optimaliseren van de financiële administratie met slimme ICT-oplossingen en door goede managementinformatie te bieden;

🔘 Je biedt ondersteuning aan de klantbeheerders en adviseurs bij adviesvraagstukken.


Vereisten

Wat heb je nodig in deze functie?

🔘 Diploma HBO Accountancy of bedrijfseconomie;

🔘 Minstens 3 jaar relevante werkervaring;

🔘 Je bent kritisch, neemt graag zelf initiatieven en werkt accuraat;

🔘 Je hebt affiniteit met ICT-toepassingen en je bent communicatief vaardig; 
🔘 Je bent woonachtig in de omgeving van Zelhem.


Wat mag jij van Alfa verwachten?

🔘 Je kunt gebruik maken van onze leaseregeling of reiskostenvergoeding.

🔘 Een unieke mogelijkheid om zelf eigenaar van de Alfa organisatie te worden.

🔘 500 euro te besteden aan goede thuiswerkvoorzieningen.

🔘 Direct een vast contract.

🔘 25 vakantiedagen

🔘 Een individueel keuzebudget van 5,08% van het brutosalaris. Deze is o.a. in te zetten voor extra salaris, extra vakantiedagen of een eindejaarsuitkering.


En benieuwd naar je toekomstige collega's?

Bij Alfa houden ze wel van wat gezonde competitie; of het nu gaat om het voorspellen van het EK of een liedje kiezen voor serieus request- let the game begin! Als er een hardloopevent in de buurt is neemt Alfa Achterhoek deel, daar zorgt Evelien wel voor. Deelname doen ze geheel in Alfa-tenue met een groep collega’s. Onze hoogte- en dieptepunten beperken zich niet tot sportgebied.

En niet te vergeten, verjaardagen vieren de meeste collega’s met gebak. De uitdaging is op de juiste dag op het juiste kantoor zijn!

Wie is Alfa? 

Het Alfa Accountants en Adviseurs cluster Achterhoek bestaat uit 80 medewerkers over 4 kantoren, in Aalten, Winterswijk, Zelhem en Zutphen.

Alfa Accountants en Adviseurs is een brede zakelijke dienstverlener met als doel: duurzaam waarde creëren. Dit doen ze zowel voor de klanten, voor de medewerkers als voor de maatschappij. Ze zijn graag lokaal betrokken en overal dichtbij. Geen wolkenkrabbers in de grote steden, maar juist regionaal vertegenwoordigd in de kleine steden en dorpen eromheen en vanuit 35 vestigingen in heel Nederland werken zij samen aan een groter doel: het versterken van het lokale ondernemerschap op een zo duurzaam mogelijke manier.

Bij Alfa krijg je de ruimte om te groeien op de manier en in de richting die bij jou past. Zodat jij kunt uitblinken in alles wat voor jou belangrijk en van betekenis is. Binnen een organisatie met een heldere visie: groot worden in wat echt telt. Als medewerker maar ook als mede-eigenaar. Samen delen en succesvol ondernemen voor een betere wereld. Doe je mee?Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacy verklaring op onze website.


Zelhem, Gelderland, Nederland
Financieel / Administratief

of