Overslaan naar content

Commercieel Medewerker New Business

Op locatie
  • Didam, Gelderland, Nederland
€ 2.556 - € 4.498 per maandSales

Functieomschrijving

Zie en benut jij zakelijke kansen, ben je sterk in het ontwikkelen van een strategisch plan en stimuleer jij groei in nieuwe markten? Wellicht ben jij de Commercieel Medewerker New Business voor Vink Kunststoffen!


Over Vink Kunststoffen

Wat ooit begon als eenmanszaak, is nu met 350 medewerkers en meer dan 65 jaar ervaring uitgegroeid tot de belangrijkste voorraadhouder en distributeur op kunststofhalffabricaten in Nederland. Bij Vink Kunststoffen kijken we verder vooruit, werken we alleen doordacht en onderbouwd en vinden we het belangrijk dat we nuchter, snel en bereikbaar blijven. 

Door onze afdeling New Business willen we voorop blijven lopen in de markt. Dit doen we door constant de focus te hebben op nieuwe ontwikkelingen binnen zowel bestaande als nieuwe markten.


Jouw rol als Commercieel Medewerker New Business

Vanuit jouw rol als Commercieel Medewerker New Business kijk jij naar kansen die zich voor doen vanuit klanten, prospects of leveranciers en je weet deze kansen te vertalen naar een strategisch business plan. Vanuit dit plan ga jij jouw ideeën in de praktijk brengen en zorg je daarmee dat Vink groeit binnen vooral nieuwe markten. Je hebt direct contact met zowel klanten (Nederlandse markt) als leveranciers. Ook lead generation vanuit onze website behoort tot jouw takenpakket. 

Als Commercieel Medewerker New Business bij Vink Kunststoffen krijg je de kans om nieuwe product-markt-combinaties te ontwikkelen die leiden tot duurzame groei. Je zult gedijen in een omgeving waarin je de vrijheid hebt om binnen vastgestelde kaders te opereren en nieuwe partnerschappen aan te gaan zonder angst.

Je komt terecht in een team met 4 collega's op afdeling New Business. Deze afdeling heeft volledige focus op het realiseren van nieuwe omzet. 

Vereisten

Functie-eisen
Als bovenstaande klinkt als een uitdaging waar je naar op zoek bent, dan ben jij misschien precies de medewerker die Vink nodig heeft. 

We zoeken naar iemand met een HBO werk- en denkniveau, die gedreven wordt door het creëren van iets vanuit het niets en wiens motivatie piekt bij het behalen van verkoopsuccessen. Je uitstekende communicatie- en onderhandelingsvaardigheden, gecombineerd met een positieve en proactieve houding, maken jou de ideale kandidaat om onze groeiambities te verwezenlijken.

Als jij ambitieus bent en de Nederlandse taal uitstekend beheerst, plus een goede kennis van MS Office hebt, dan nodigen we je uit om deel uit te maken van ons team. Kennis van de Duitse en Engelse taal is een extra pluspunt. 


Wat biedt Vink jou?

Vink Kunststoffen bestaat dit jaar 70 jaar en is al die tijd een stabiele werkgever geweest. Wij bieden je een informele werksfeer, een goede werk-privé balans en voldoende doorgroei mogelijkheden. Verder kan je de juiste begeleiding verwachten om gezamenlijk tot jouw volgende stap te komen. Met iedere week vers fruit wordt er ook aan jouw vitaliteit gedacht. Daarnaast zijn de volgende arbeidsvoorwaarden van toepassing:
• Een salaris binnen de range € 2.556,-- - € 4.498,-- bruto per maand op fulltime basis;
• Een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, studieregeling, winstuitkering, fietsplan en 30 verlofdagen op fulltime basis.


Laat ons weten waarom jij de perfecte aanvulling bent op het team en solliciteer vandaag nog!

Roos is bereikbaar via rleemreize@oostmatch.nl of 06 45 33 72 55.


Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacy verklaring op onze website

Op locatie
  • Didam, Gelderland, Nederland
€ 2.556 - € 4.498 per maand
Sales

of