Skip to content

Calculator

Winterswijk, Gelderland, NederlandFinancieel / Administratief

Functieomschrijving

Ben jij goed met cijfers en op zoek naar uitdagende projecten om aan deel te nemen? Lees dan snel verder.


Als calculator ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig en goed onderbouwd berekenen van kosten voor onze maatwerkproducten en projecten. Je zult communiceren met zowel interne als externe partijen om tot deze berekeningen te komen. Daarnaast hecht je veel waarde aan het voltooien van je taken, inclusief archiveren en het uitvoeren van nacalculaties.

Vereisten

Ben jij de Calculator die we zoeken?

Heb je al wat ervaring opgedaan als calculator en ben je nu klaar om de volgende stap in je carrière te zetten?
Ben je leergierig van aard en heb je een ondernemende instelling?
Kun je met gemak effectief communiceren en weet je hoe je het beste uit zowel interne als externe gesprekken kunt halen?
Heb je een onstilbare interesse om diep in de structuur van projecten te duiken, omdat je begrijpt hoe essentieel dit is voor nauwkeurige prijsvorming?
Beschik je over een scherp analytisch en cijfermatig inzicht?

Als dit jou beschrijft, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren op deze positie.
We zijn op zoek naar een calculator met jouw unieke set van vaardigheden en eigenschappen om ons team te versterken en samen uitdagende projecten aan te gaan.


Wiggers biedt:

  • Een fulltime job: 38,75 uur;
  • Goede arbeidsvoorwaarden conform de Meubel-cao;
  • 24 vakantiedagen en 12 roostervrije (adv-)dagen;
  • Een goede, informele werksfeer;
  • Leuke collega’s en een actieve personeelsvereniging;


Wie is Wiggers:

Wiggers is de specialist in ommantelen: het in doorloop omtrekken van een basismateriaal met bijvoorbeeld een kunststof-folie, aluminiumfolie of zelfs leer. Ze staan bekend om de verregaande oplossingsgerichte werkwijze waarmee ze de klanten helpen. Vanaf een eerste ruwe schets tot aan een prachtig eindproduct. Dit kan van alles zijn: een vensterbank, dagkanten, tafelpoten en nog veel meer. Zij helpen de klanten met al hun vraagstukken en zijn betrokken in het hele proces. Bij Wiggers is geen dag hetzelfde. Een job bij Wiggers staat garant voor afwisseling en uitdaging. 


Kom jij het team van Wiggers in Winterswijk versterken? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren! Neem voor meer informatie contact op met Jacqueline via 06-82080951. Je mag natuurlijk ook altijd even een appje sturen.

Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacy verklaring op onze website

Winterswijk, Gelderland, Nederland
Financieel / Administratief

of