Skip to content

Hoofdmedewerker Financial Controlling

Zutphen, Gelderland, NederlandFinancieel / Administratief

Functieomschrijving

Wie is Qlip?

Qlip ondersteunt de internationale zuivelketen, ter versterking van de kwaliteitsborging van vooraanstaande spelers in de zuivelsector door een toonaangevende, innovatieve, betrouwbare en betrokken TIC-partner te zijn op het gebied van voedselveiligheid, kwaliteit, samenstelling en verduurzaming. Van oudsher is Qlip zeer actief in de Nederlandse zuivelsector. Zowel op de boerderij, tijdens het transport van rauwe melk, de verwerking van melk in de fabriek, tot aan het zuivel eindproduct in de winkel. Zo analyseert Qlip jaarlijks in Zutphen ruim 13 miljoen monsters rauwe melk van koeien en geiten. Dit in opdracht van zuivelondernemingen en veeverbeteringsorganisaties.

Qlip is de onafhankelijke expert op het gebied van Analyses, Inspecties en Certificering in de zuivelketen in binnen- en buitenland. Onze klanten zijn actief op het gebied van zuivelproductie, -verwerking, -handel, retail en veeverbeteringWat ga je doen?

Als Hoofdmedewerker Financial Controlling bij Qlip verzorg je de financiële administratie (grootboek- en diverse sub administraties), zodat deze administraties bijgewerkt zijn, de juiste gegevens bevatten en de gewenste informatie gegenereerd kan worden.

Hiervoor:

 • Verzorg je de financiële administratie van Qlip B.V.;
 • Lever je periodieke rapportages en jaarstukken aan;
 • Verzorg je de BTW aangifte;
 • Beheer je de van financiële middelen;
 • En beheer je de cashflow.

Vereisten

Wat breng je mee?

Wij zoeken een kandidaat met HBO denkniveau met een aantal jaren ervaring als Financial Controller of vergelijkbare functie. Je bent gewend om met geautomatiseerde financiële systemen te werken en hebt zeer goede kennis van Excel. Kennis van Exact Globe, Exact Synergy en AFAS is een pré. Je bent een echte teamplayer, stressbestendig en kunt goed prioriteiten stellen. Je hebt een klantgerichte houding en toont betrokkenheid en initiatief. Vanzelfsprekend werk je accuraat en zorgvuldig.


Hoe ziet de afdeling eruit?

De afdeling Financiën & Administratie (F&A) bestaat uit twee teams, te weten Financial Controlling en Business Controlling. De Financial Controlling afdeling voert de financiële administratie uit voor zowel Qlip B.V., Bactoforce International, als ook de andere entiteiten binnen de MLZ groep. Business Controlling voert bedrijfseconomische analyses uit, analyseert verdienmodellen en ondersteunt de commerciële organisatie op financieel gebied.

De bezetting van de afdeling F&A bestaat uit een Financieel Directeur, Manager FC, een Business Controller, een Salarisadministrateur en drie Medewerkers Financial Controlling.


Qlip biedt:

Een dynamisch, vooruitstrevend, informeel en internationaal georiënteerd bedrijf dat volop in ontwikkeling is en groeit. Als medewerker van Qlip krijg je de kans een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie. Zij bieden een positie in een professionele werkomgeving met ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarbij hoort een salariëring in overeenstemming met achtergrond en ervaring met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Op basis van de bedrijf CAO ontvang je naast jouw vaste inkomen de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van een fulltime dienstverband:

 • 26 vakantiedagen;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 3,5%;
 • Collectieve pensioenregeling;
 • Regeling woon-werkverkeer;
 • Een bedrijfsfitness regeling;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Flexibele werktijden op kantoor;
 • Een actieve personeelsvereniging.

 


Kom jij het team van Qlip in Zutphen versterken? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren! Neem voor meer informatie contact op met Jacqueline via 06-82080951. Je mag natuurlijk ook altijd even een appje sturen.

Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacy verklaring op onze website

Zutphen, Gelderland, Nederland
Financieel / Administratief

of