Overslaan naar content

HR-Adviseur

Eibergen, Gelderland, NederlandOverig

Functieomschrijving

Ben jij als HR-Adviseur klaar voor een interessante, volgende stap in jouw carrière? Wij hebben een gave vacature waarin je niet alleen jouw expertise kunt inzetten, maar ook actief kunt bijdragen aan de groei van de HR-afdeling. 


Over BonsenReuling

BonsenReuling is een middelgroot ondernemersadvies-kantoor. Met ruim 160 medewerkers en vestigingen in Lichtenvoorde, Eibergen, Elst, Doetinchem en Deventer is het een grote werkgever in Oost-Nederland. BonsenReuling heeft diverse specialisaties en de specialisten zijn gericht op de ondernemer én de toekomst van zijn onderneming. 


Jouw rol als HR-Adviseur

Vanwege de indrukwekkende groei en professionalisering van het HR-team, zijn we op zoek naar een gedreven en ervaren HR-adviseur.
Samen met jouw enthousiaste collega's neem jij de verantwoordelijkheid voor uiteenlopende thema's, met een specifieke focus op duurzame inzetbaarheid. In deze rol fungeer je als adviseur en ondersteun je de directie, leidinggevenden en collega's bij diverse personeel gerelateerde vraagstukken, variërend van ziekteverzuim en arbeidsvoorwaarden tot functieprofielen en opleidingsvraagstukken. Hiermee lever je een significante bijdrage aan het op- of uitbouwen en optimaal laten functioneren van verschillende teams binnen onze bloeiende organisatie in de regio Achterhoek.
Gezien de opbouwfase waarin het HR-team zich bevindt, is er volop ruimte voor jou om betrokken te zijn bij diverse projecten die momenteel op de afdeling spelen. Een uitdagende kans om jouw stempel te drukken op de verdere ontwikkeling van de HR afdeling!


Vereisten

Functie-eisen 

Jij bent een enthousiaste en gedreven adviseur met een scherp oog voor de persoonlijke situatie van collega's. Met jouw oog voor collega's, weet je jouw teamleden op het gemak te stellen, maar ook verlies je concrete resultaten niet uit het oog. Op deze manier weet je onze directie doeltreffend te ondersteunen en te ontzorgen.

Daarnaast kijken wij uit naar iemand die:

  • Een afgeronde hbo-opleiding heeft in de richting van HRM of bedrijfskunde.
  • Minimaal 2 jaar werkervaring heeft in een vergelijkbare adviserende rol; 
  • Afkomstig en woonachtig in de Achterhoek;
  • Eventuele ervaring binnen de Accountancy is een welkome pré


Wat biedt BonsenReuling jou? 

Dit is een rol waarin jij jezelf als waardevolle toevoeging binnen zowel onze organisatie als ons team kunt profileren. Je kunt rekenen op uitstekende begeleiding, waarbij je de nodige ondersteuning krijgt, maar ook de vrijheid en ruimte om je eigen verantwoordelijkheid te pakken. 

Natuurlijk bieden we een competitief salaris, maar dit is erg afhankelijk van ervaring en studie.
Daarnaast bieden ze een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Maximaal 40 vakantiedagen op basis van een fulltime werkweek;
  • Een studieregeling om jouw professionele ontwikkeling te bevorderen;
  • Een premievrije pensioenregeling;
  • Mogelijkheden en faciliteiten voor thuiswerken;
  • Gratis fruit op de werkplek;
  • Teamuitjes, borrels en activiteiten die je absoluut niet wilt missen!


Kortom, een stimulerende werkomgeving waarin ze niet alleen streven naar professioneel succes, maar ook waarde hechten aan een positieve en plezierige werkcultuur. Wil jij graag bij deze club horen? Solliciteer dan nu! 
Roos is bereikbaar via rleemreize@oostmatch.nl of 06 45 33 72 55.


Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacy verklaring op onze website

Eibergen, Gelderland, Nederland
Overig

of