Skip to content

(Junior) Commercieel Medewerker Binnendienst - In de dynamische wereld van watermanagement

Doetinchem, Gelderland, NederlandSales

Functieomschrijving

Bekijk de vacaturepagina op: https://oostmatch.nl/commercieel-medewerker-binnendienst

Uitdagende kans voor een
(junior) Commercieel Medewerker Binnendienst!


Over ACO

De ACO-groep staat wereldwijd met ruim 5000 medewerkers in meer dan 40 landen voor kwaliteit, ervaring en innovatie in afwateringstechniek. Geheel binnen de filosofie van het Duitse familiebedrijf - waarin lokaal ondernemerschap centraal staat - is de Nederlandse verkooporganisatie ACO BV te Doetinchem met 40 gedreven medewerkers actief op de Nederlandse markt.

De ACO-groep is wereldwijd marktleider op het gebied van watermanagement, zij weten hoe belangrijk water is voor mens én natuur. Met diverse oplossingen zorgen zij ervoor dat mensen en natuur optimaal gebruik kunnen maken van water, dat is hun passie! Deel jij deze passie met hen?


Wat ga je doen?

Na een gedegen inwerkperiode word jij, samen met een  collega, de drijvende kracht achter het succes van een rayonteam. Een rayonteam bestaat uit twee medewerkers op de binnendienst en een Account Manager en Sales Engineer die actief zijn in de buitendienst.

In deze uitdagende functie ben jij verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopomzet en -marge voor ACO. Dit doe je niet alleen door projectmatige verkoop, maar ook door middel van de standaardartikelen die deel uitmaken van het voorraadassortiment. Als Commercieel Medewerker Binnendienst heb je de autonomie om prijsstellingen, eventuele kortingen en de onderhandelingen van verkooptrajecten te bepalen. Hierbij speel je een cruciale rol als spil in het verkoopproces van ACO. 

Vereisten

Ben jij de gedreven Commercieel Medewerker die altijd wil blijven leren en een ware passie heeft voor techniek?  Jij begrijpt niet alleen de markt, maar bent ook in staat is om doeltreffend in te spelen op de behoeften en wensen van klanten, altijd in lijn met de strategie van ACO. Als jij een kans ziet in de markt, grijp je die met beide handen! Flexibiliteit is jouw tweede natuur, en je weet moeiteloos om te gaan met veranderende omstandigheden. 


Daarnaast vragen we van jou:

⭕ Minimaal een MBO opleiding in een commerciële richting;
⭕ Affiniteit met techniek en/of watermanagement;
⭕ Commerciële flair;
⭕ Communicatief sterk en je bent enthousiast om actief de telefoon te gebruiken;
⭕ Klantvriendelijk en accuraat;
⭕ Zelfstandig kunnen werken, maar met oog voor het team;
⭕ Ervaring met MS-Office (Word, Excel en Outlook).


Ontdek wat ACO jou te bieden heeft!

Bij ACO heerst een open mentaliteit en ze zijn trots op wat ze doen. Trots op de organisatie en de producten. Als een vooraanstaande internationale speler in de markt van watermanagement biedt ACO niet alleen een stimulerende werkomgeving, maar ook echte lokale autonomie en handelingsvrijheid in je functie. Bij ACO staat loyaliteit hoog in het vaandel.


En Guess What?! ACO is onlangs verhuisd naar een gloednieuw en modern kantoorpand. Daar wil jij onderdeel van uitmaken!Wat mag je nog meer verwachten?

⭕ Een veelzijdige functie waar commercie en techniek samenkomen; 

⭕ Een professionele organisatie met een team van gedreven medewerkers;

⭕ Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei; 

⭕ Een marktconform salaris;

⭕ Een 13e maand als blijk van waardering;

⭕ 25 vakantiedagen + 10 ADV-dagen;  

⭕ Gezellige personeelsactiviteiten en uitjes voor alle medewerkers, soms zelfs inclusief partners.
Kom jij het team van ACO versterken? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren! Neem voor meer informatie contact op met Jacqueline via 06-82080951. Je mag natuurlijk ook altijd even een appje sturen.

Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacy verklaring op onze website

Doetinchem, Gelderland, Nederland
Sales

of