Skip to content

Project Engineer, werktuigbouwkundige achtergrond

Aalten, Gelderland, NederlandOverig

Functieomschrijving

Voor deze vacature zoeken we zowel beginnende als ervaren kandidaten. We bespreken graag de exacte invulling!


Over Dorset

Dorset is in 1984 opgericht. Dorset Green Machines ontwerpt, installeert en onderhoud complexe installaties voor het verwerken van organische reststromen. Je kunt daarbij denken aan het drogen van slib, mest of digestaat, het produceren van pellets en het biologisch of chemisch wassen van lucht. Met onze oplossingen richt Dorset zich voornamelijk op de agrarische en industriële sector en hebben ze direct invloed op duurzaamheid en klimaat.  De installaties staan over de hele wereld, maar het zwaartepunt ligt in Nederland, België en Duitsland.Wat doet een Project Engineer bij Dorset?

De complexiteit van (externe) factoren, zoals het droogproces, de klimaatomstandigheden en diversiteit aan processen maken de installaties uniek. Dorset bouwt grote installaties met een doorlooptijd van drie weken tot meerdere maanden. Als  Project Engineer vertaal je het functioneel procesontwerp naar de praktische en technische invulling. Hiervoor maak je onder andere 2D en 3D tekeningen, verwerk je revisies, ondersteun je bij layout activiteiten en bij verkoop en service & montage. Je werkt bij Dorset niet alleen aan projecten, maar je bent onderdeel van een internationaal team en werkt nauw samen met de projectleider, process engineer, werkvoorbereiding en de afdeling after sales. Naast de projectengineering houd je je ook bezig met product ontwikkeling en optimalisatie.Vereisten

Wat neem jij mee?

De functie is geschikt voor mensen die een bijdrage willen doen aan de verdere professionaliseren en de groei van een bedrijf met een mooie toekomst. Voor deze functie is een technische achtergrond en ervaring met 3D tekenen een must. Ook is het belangrijk dat je Nederlands en Engels spreekt en schrijft. We werken voor internationale klanten en met vakmensen uit verschillende culturen.


Wat bieden wij als de klik er is?

Bij Dorset ga je middels internationale projecten werken aan circulaire oplossingen. Je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng. 

Bij Dorset werkt een hecht team en er heerst een informele bedrijfscultuur.


Je krijgt:

☑️ Een baan voor 32 - 40 uur per week;

☑️ Een goed salaris met flexibiliteit in werktijden;

☑️ Notebook en telefoon;

☑️ Een goede pensioenregeling.

Kom jij het team van Dorset versterken? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren!
Neem voor meer informatie contact op met Jacqueline Middelbrink via 06 - 82080951 . Appen mag natuurlijk ook.

Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacy verklaring op onze website.

Aalten, Gelderland, Nederland
Overig

of