Overslaan naar content

Service Coördinator

Op locatie
 • Hengelo, Overijssel, Nederland
Overig

Functieomschrijving

Als Service Coördinator vorm jij, samen met jouw collega's, de brug tussen de klant, de servicemonteurs, het team engineering binnen Pool Koudetechniek en de leveranciers.


Over Pool Koudetechniek

Bij Pool Koudetechniek ontwikkelen ze koel- en vriesinstallaties die niet alleen meedraaien in het productieproces, maar centraal staan in organisaties. Ze zetten in op de vraag naar koude met energie als resultaat. Het is een ambitieus, ondernemend en onderzoekende organisatie. Ze kijken verder en verleggen de grenzen; alleen dan kun je verbeteren en innoveren. 


Wat ga je doen als Service Coördinator?

Als Service Coördinator vorm jij, samen met jouw collega's, de brug tussen de klant, de servicemonteurs, het team engineering binnen Pool Koudetechniek en de leveranciers. Het serviceteam is het eerste aanspreekpunt bij vragen van klanten en voor het melden en het oplossen van storingen. Daarnaast wordt er veel tijd en energie gestoken in het waarborgen van betrouwbare koel- en vriesprocessen bij klanten door het uitvoeren van preventief onderhoud en het rapporteren over mogelijke knelpunten. Dat vraagt veel inzicht, creativiteit en puzzelwerk, want jij bent degene die ervoor zorgt dat de werkzaamheden zijn afgestemd met alle betrokken partijen en de materialen zijn besteld.

Pool Koudetechniek groeit en kijkt naar de toekomst. Door de verantwoordelijkheid in bedrijfkritische processen bij klanten, verschuiven we van reactief naar proactief beheer van duurzame koel- en vriesinstallaties. Met jouw technisch inzicht en organisatorisch talent kun jij deze transitie mede vormgeven.


Verantwoordelijkheden:

 • Dienstverlening aan klanten
  • Naleven en aanpassen van klantafspraken
 • Doorontwikkelen van de dienstverlening
  • Analyseren van knelpunten en voorstellen doen voor structurele oplossingen, met focus op output en resultaat

Dit bereik je door op de juiste manier te communiceren met interne en externe belanghebbenden, transparant en betrouwbaar. 

Vereisten

Wie ben jij? 

Wie iets doet is soms net zo belangrijk als wat hij doet. De rol van Service Coördinator past perfect bij een analytisch en georganiseerd persoon die technische uitdagingen goed kan doorgronden en oplossen.

Proactief communiceren zit in jouw DNA. Je voorkomt problemen door vroegtijdig te communiceren en vindt een goede balans tussen zelf oplossen en collega's raadplegen. Je maakt duidelijk wanneer iets aandacht nodig heeft, of het nu gaat om collega’s, klanten of het management.

Van nature neem je eigenaarschap. Als jij een actie oppakt, weet iedereen dat het goed komt. Je bent een gewaardeerde en betrouwbare coördinator voor klanten en collega’s, doet wat je belooft en durft hulp te vragen als dat nodig is. Het einddoel is resultaten bereiken, met of zonder ondersteuning.


Daarnaast past deze baan goed bij jou als je: 

 • Een afgeronde (technische) opleiding op MBO-4 of HBO niveau hebt, of enkele jaren ervaring hebt als bijvoorbeeld monteur en een stap wil maken;
 • Een aantal jaren werkervaring hebt, bij voorkeur in een technisch georiënteerd team;
 • Analytisch en organisatorisch sterk bent;
 • Ervaring hebt in het aansturen en begeleiden van monteurs is een pre;
 • Een 'koel' hoofd hebt: je weet de rust en het overzicht te bewaren en de juiste prioriteiten te stellen;
 • Bij voorkeur fulltime beschikbaar bent en in de regio woont.


Wat biedt Pool Koudetechniek jou? 

Bij Pool Koudetechniek staan jouw ontwikkeling en ambitie voorop. Naast de deskundigheid die ze in huis hebben, is er veel ruimte voor jouw kennis en ideeën. Een baan bij Pool Koudetechniek biedt veel afwisseling, creativiteit en vrijheid. Daarnaast zorgen ze samen voor een gezonde werk-privébalans. De kennissessies, borrels, BBQ’s en personeelsuitjes zorgen er voor dat ze, naast een cultuur waarin ze hard werken, ook een informele en sociale sfeer kennen.


Daarnaast bieden ze:

 • Een eerlijk salaris dat past bij wat je kunt en bijdraagt;
 • Een pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage;
 • 38 vrije dagen per jaar!! Dit zijn 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen.


Victor vertelt je over Pool Koudetechniek en het unieke proces; Business Driven Cooling: 


Ben jij de 'koele' service coördinator die wij zoeken? Laat dan via onderstaande knop jouw sollicitatie achter!
Neem voor meer informatie contact op met Roos: rleemreize@oostmatch.nl of 06 45 33 72 55.


Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacy verklaring op onze website

Op locatie
 • Hengelo, Overijssel, Nederland
Overig

of