Skip to content

Projectmanager

Jij wil samen met jouw team en de klant de Industriële automatiserings projecten succesvol laten slagen! Nieuwsgierig naar deze veelzijdige en uitdagende functie binnen Actemium? Lees dan snel verder.

Wat ga jij doen als projectmanager?

Iedere maandagochtend start je een meeting met de cliëntmanagers waarin de voortgang van de projecten wordt besproken. Je bepaalt samen met je collega projectmanagers wat de beste samenstelling is van de projectteams per project. Vervolgens zorg jij ervoor, samen met het projectteam, dat de multidisciplinaire projecten correct en efficiënt worden uitgevoerd. Dankzij je gestructureerde aanpak worden de projecten goed begeleid, aangestuurd, gemonitord en succesvol opgeleverd binnen de gestelde termijn én binnen het vastgestelde budget van het project.

Als Projectmanager ben je betrokken bij de medewerkers van jouw projectteam. Met je klanten heb je wekelijks overleg over de status van het project qua planning en budget. Je doet dit alles met veel enthousiasme en energie, ook als het tegenzit. Je houdt je hoofd koel en bent altijd in control.

Waarom is dit écht iets voor jou?

Jij hebt de skills om jouw team te motiveren en te enthousiasmeren;

Je hebt een HBO werk- en denkniveau;

Je beschikt over de basiskennis van techniek en bij voorkeur de procesindustrie;

Je hebt werkervaring in de Industriële Automatisering en kennis van software is een pre;

Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;

Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als projectmanager (of vergelijkbaar) in een industriële omgeving.

Ben jij verantwoordelijk, gedreven, accuraat, flexibel, stressbestendig én heb je een resultaatgerichte instelling? Dan nodigen wij jou graag uit om te reageren! Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Collega's aan het woord

Patrick Bergevoet

Projectmanager Ruim 20 jaar in dienst

"In de functie van Projectmanager zit je bij heel erg veel verschillende klanten wat het werk divers maakt. Actemium voelt als een familiebedrijf dat je alle mogelijkheid geeft tot ontwikkeling en de vrijheid biedt om zelf dingen op te pakken. Het is een mooi bedrijf waarbij iedereen onderling met elkaar echt iets moois wil maken. En als jij die kennis niet helemaal in huis hebt, dan heeft een collega dat wel. We doen het tenslotte allemaal samen. Ben jij een aanpakker die met ons verder wil bouwen? Wie weet word jij dan onze nieuwe collega!"

Rene Wagenaar

Projectmanager Een jaar in dienst

"Binnen Actemium heerst er een open en eerlijke cultuur. Het leuke aan de functie van projectmanager is dat je ook 'mee werkt'. Je komt overal en hebt hierin veel vrijheid. Daarnaast heb je een goede groep collega's om je heen met veel kennis die je altijd kunnen ondersteunen. We maken onderdeel uit van een groot bedrijf maar toch behouden we de eigen identiteit in Doetinchem. Hierdoor heb je echt het gevoel van een familiebedrijf. De zorg voor de medewerkers is oprecht en je krijgt alle mogelijkheid tot jezelf ontplooien. Actemium is een fijne organisatie om voor te werken."

Bram Koenders

Projectmanager Werkt 1 4 jaar bij Actemium

"Ik ben 14 jaar geleden begonnen als monteur en langzaam binnen de organisatie doorgegroeid tot inmiddels Projectmanager. Actemium geeft alle ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen en ontplooien. Er is een grote betrokkenheid binnen het team, we willen met z'n allen iets bereiken. Tevens  heerst er het gevoel van een familiebedrijf wat zorgt voor een hecht team "

Wat mag jij van Actemium verwachten?

☑️Een uitdagende fulltime baan voor 40 uur per week; ☑️ Een afwisselende baan met goede arbeidsvoorwaarden; zoals 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen; ☑️ Indien gewenst 1 thuiswerkdag.

️ ☑️Werken in een internationale organisatie maar met het gevoel van een kleine onderneming; ☑️ Fijne werksfeer met een nuchtere insteek; ☑️ Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

☑️ Een marktconform salaris en een uitgebreid secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. collectieve verzekeringen; ☑️ Een aantrekkelijke pensioenregeling, een persoonlijke bonusregeling en de mogelijkheid tot deelname in ons bedrijfsaandelenplan; ☑️ Een deelvergoeding voor sporten; ☑️ Bedrijfswagen volgens leaseregeling, een laptop en telefoon. 

Wie is Actemium eigenlijk?

Actemium is een merk van VINCI Energies en is actief in 40 landen waar ruim 21.000 collega’s werken. In Nederland doen we dit vanuit 21 business units met ongeveer 1000 collega’s. De business unit Industriële Automatisering in Doetinchem adviseert, engineert en realiseert besturingssystemen in de productie- en procesindustrie.  

Dit doen ze met ca. 100 enthousiaste collega’s, waaronder consultants en hardware, software en MES engineers, paneelbouwers en elektromonteurs. De business unit is al meer dan 70 jaar een gewaardeerde en betrouwbare partner voor bedrijven binnen de Food, Feed en Solids, nationaal en internationaal. Projecten worden op turnkey basis uitgevoerd.

Sleutelwoorden die de cultuur van Actemium omschrijven zijn: familiebedrijf, ondernemerschap, korte lijnen, heldere taal, efficiënte aanpak, hoog ambitieniveau.

Wil jij ook werken bij Actemium? Neem contact op met Wicky!