Overslaan naar content

Commercieel Engineer Binnendienst - Duurzame meetoplossingen

Wat doet FMG?

Flow Meter Group bv (FMG) is een engineering/productiebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van energie- en gasmeetsystemen. De gasmeetsystemen worden ingezet voor diverse soorten gas, waterstof, biogas etc.. FMG staat voor kwaliteit,  innovatie en duurzame meetoplossingen.

Commercieel Engineer Binnendienst - Duurzame meetoplossingen

Voor de locatie in Doetinchem zijn wij op zoek naar een Commercieel Engineer Binnendienst. Je krijgt een eigen internationale klantenbestand waar jij de contactpersoon voor bent. Met jouw inzicht kun jij ook je collega’s op de afdeling ondersteunen bij technische vragen. Jij weet wat een technisch probleem kan betekenen en herkent de vraag achter de vraag. Dit ga je doen: ☑️ Verwerken van binnenkomende aanvragen van klanten; ☑️ Klanten adviseren over productmogelijkheden; ☑️ Vertaalslag maken van klantaanvraag naar aanbieding voor de klant; ☑️ De aanvraag verwerken in een offerte; ☑️Ondersteunen van je collega’s bij technische vragen; ☑️Deelnemen aan diverse overleggen: teamoverleg met de afdeling, overleg met de engineers bij special products, overleg met de productie over levertijden; ☑️Bouwen aan de klantrelatie; ☑️Presentaties geven aan klanten tijdens bedrijfsbezoek.

Wie zoeken wij? Voor deze afwisselende en uitdagende functie zijn wij op zoek naar een zelfstandige medewerker met een technische en klantgerichte inslag die graag met de klant meedenkt. Een afgeronde studie werktuigbouwkunde of meet- en regeltechniek. Je hebt rekenkundig inzicht en bent communicatief sterk in woord en geschrift in het Nederlands en Engels.

Wat mag jij van FMG verwachten?

FMG biedt je een persoonlijke training om de producten en de daarbij behorende techniek goed te leren kennen. Je krijgt alle ruimte om je te blijven ontwikkelen en mee te groeien met de ambities van FMG.

Je valt onder de CAO Klein Metaal en op basis van functioneren zul je een vast contract ontvangen. Je bouwt je pensioen op bij PMT en hebt 25 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband). Je hebt een werkweek van 32-38 uur en krijgt de beschikking over een smartphone en notebook.

Flow Meter Group is gebaseerd op de Achterhoekse no-nonsens betrouwbare bedrijfscultuur, die zich vooral wil onderscheiden met kwaliteit en innovatie. Je krijgt de vrijheid om je uren op 4 dagen te maken wanneer dat beter past. .

Dit is toch jouw kans op een nieuwe functie? Neem contact op met Jacqueline voor meer informatie