Overslaan naar content

Controller / Administrateur Gevel Design Beek 

Wat ga je doen?

In deze functie ben je met allerlei verschillende taken bezig en dat is wat het zo divers en leuk maakt! Naast de dagelijkse en periodieke financiële taken, dagen we je ook graag uit om (financiële) projecttaken op te pakken binnen Gevel Design Beek.

Zo ben je onder andere verantwoordelijk voor de financiële administratie zoals het opstellen van diverse rapportages, de crediteuren- en debiteurenadministratie en belastingaangiftes. Tevens identificeer je mogelijkheden voor verbetering in financiële processen en draag je bij aan de implementatie van efficiëntere methoden.

Wat neem jij mee naar Gevel Design Beek?

Binnen Gevel Design Beek zijn we op zoek naar iemand die mee wil met veranderingen binnen de organisatie en hier, op financieel  gebied, zelf het voortouw in wil én kan nemen. Verder vinden wij belangrijk:

☑ Een afgeronde opleiding in een economische richting, bedrijfsadministratie of een vergelijkbare studie; ☑ Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als boekhouder. Heb jij minder ervaring maar denk je wel dat deze functie je op het lijf geschreven is? Dan nodigen wij jou graag uit om toch te solliciteren!; ☑ Kennis van boekhoudprincipes is een pre; ☑ Ervaring met boekhoudsoftware en voldoende kennis van Excel; ☑ Sterke analytische vaardigheden en oog voor detail; ☑ Ervaring bij een bouw gerelateerd bedrijf of projectenorganisatie is een pre; ☑ Een proactieve houding en de capaciteit om zelfstandig te werken.

Wat mag jij verwachten?

Je komt bij een overzichtelijke organisatie te werken met een mooie groeiambitie. Je ziet welke koers er gevaren wordt en jij kunt meegroeien in het succes! Gevel Design Beek is een professioneel en gezond bedrijf met een informele cultuur. De collega’s bouwen én vertrouwen op elkaar, in goede én in slechte tijden. Zo gaan we er echt met z’n allen voor!

En natuurlijk ook:

☑ 25 vakantiedagen en 13 ADV; ☑ Reiskostenvergoeding; ☑ Goede pensioenopbouw; ☑ Je draagt (indirect) bij aan het realiseren van mooie producten én projecten; ☑ Je werkdagen en uren (24-40) in overleg; ☑ Een marktconform salaris dat past bij jouw kennis en ervaring.

Wie is Gevel Design Beek?

Gevel Design Beek is een ambitieus, gezond en groeiend bedrijf dat is gespecialiseerd in de engineering, productie en montage van aluminium en stalen gevelelementen op maat. Al meer dan 25 jaar leveren wij vanuit ons productiecentrum in het Gelderse Beek vliesgevels, kozijnen, ramen, deuren, serres en lichtkappen voor projecten in heel Nederland en de Duitse grensstreek. Hierbij staan kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid op de eerste plaats.

Wil jij hier meer over weten? Leuk! Neem contact met me op.