Overslaan naar content

Interview met collega Wicky BoschkerDoor: Wicky Boschker/redactie Oostmatch, 12 juni 2023

Wij spreken graag met iemand over zijn of haar werk. Om zo een interessant inkijkje te krijgen bij een bedrijf en een werkdag van een van de werknemers. Vandaag geven wij het woord heel graag aan onze ‘eigen’ Wicky Boschker. Zij is begonnen bij Symbus, nu de Manager van Oostmatch. Al geruime tijd werkzaam en een mooie groei in het bedrijf doorgemaakt.

Kan je iets over jezelf vertellen?

Ik woon samen met mijn partner in de omgeving van Doetinchem. In mijn vrije tijd hou ik er van om lekker op de tennisbaan te staan en een balletje te slaan, mijn wekelijkse kilometer te zwemmen en gezellig met vrienden bijkletsen, een drankje doen of een spelletje spelen. Dat laatste is niet altijd raadzaam, mijn fanatisme wint het namelijk vaak van de realiteit. Ik wil niks liever dan winnen (en een gezellig avond hebben uiteraard, maar met de winst op zak😉).

Hoe en wanneer ben je (destijds nog) bij Symbus terecht gekomen?

In 2017 ben ik eigenlijk vrij snel na mijn studie Small Business & Retail Management begonnen bij Symbus.

Wat is jouw rol binnen het bedrijf?

Ik ben gestart binnen Symbus in een meer ondersteunde rol bij Werving & Selectie. Door de jaren heen is die rol veel uitgebreider geworden. Eind 2022 heb ik de studie Human Resource Management afgerond en in het voorjaar van 2023 de studie Organisatiepsychologie. Dit sluit mooi aan bij de groei die ik heb doorgemaakt binnen de organisatie. Begin 2023 hebben we namelijk de stap genomen om de tak werving & selectie onder een andere naam voort te zetten, namelijk Oostmatch. Naast het uitvoeren van volledige werving & selectietrajecten (van het binnenhalen van de vacature tot de ondertekening van het contract met de nieuwe werknemer), ben ik ook veel bezig met klantadvies en stuur ik het werving & selectie team aan. Mijn doel is om iedere medewerker in zijn of haar kracht te zetten om zo het beste in iedereen naar boven te halen. Heb jij een vraag met betrekking tot je recruitment beleid? Of zou je zelf graag binnen Oostmatch willen werken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Over welke veranderingen of vernieuwingen ben je het meest enthousiast?

De mogelijkheden die mij geboden worden binnen de organisatie maken dat ik mezelf steeds verder kan ontplooien. Daarnaast heb ik erg veel vrijheid, ik kan mijn uren indelen naar wat voor mij handig is om de werk- en privé balans goed te houden. Wanneer het zo uitkomt deins ik er dan ook zeker niet voor terug om ‘s avonds nog interessante gesprekken aan te gaan met kandidaten (en/of klanten)!

Wat is voor jou een hele leuke werkdag bij Oostmatch geweest?

Ik heb echt meerdere leuke en fijne werkdagen binnen Oostmatch gehad. Dit komt vooral doordat wij het belangrijk vinden om kleine successen met elkaar te delen. Meerdere kleine successen zorgen uiteindelijk voor een groot succes! De sfeer, het teamgevoel en de cultuur die wij hebben is waar ik gelukkig van word, elke dag opnieuw.

Wat is het meest waardevolle dat je hebt geleerd bij dit bedrijf?

Dat als je zelf wilt (en de ruimte ook krijgt), veel mogelijk is! Als je wilt doorgroeien en jezelf wilt ontplooien moet dit echt vanuit jezelf komen en als dat zo is, ligt de wereld voor je open.

Tot slot een laatste woord:

Ben jij op zoek naar nieuw passend werk? Of ben je als organisatie op zoek naar personeel? Of heb je andere recruitment vragen? Ik geef je graag advies of help je met de invulling van de vacature! Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie.

✉ : wboschker@oostmatch.nl 📞: +31610376522