Overslaan naar content

Waarom is Oostmatch dé keuze voor jouw volgende carrièrestap?Professioneel netwerk met veel mogelijkheden

Met Oostmatch en onze samenwerking met Symbus, heb je toegang tot een uitgebreid netwerk. Denk aan boeiende bedrijven in de Achterhoek, Liemers, Twente en Oost-Nederland. Ons netwerk omvat verschillende sectoren en omvang, waardoor er voor iedereen wat wils is. Of je nu houdt van techniek of hunkert naar de dynamiek van een logistiek bedrijf, wij vinden de juiste match voor jou.

Tijdsbesparing - goede werk-privé balans

Wij begrijpen dat je geen kostbare tijd wilt verspillen aan het zoeken naar een perfecte match. Oostmatch neemt het zoekwerk van je over en verbindt jou met kansen die passen bij jouw doelen en persoonlijkheid. Zo kun jij je concentreren op wat écht belangrijk is, terwijl wij voor de perfecte carrièrestap zorgen.

Jouw ambities en identiteit staan centraal

Wij zijn geen standaard wervingsbureau, maar een loopbaanpartner die vanuit het hart werkt. Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat het niet alleen gaat om functies en vaardigheden. We letten ook op bedrijfsculturen en hoe die bij jouw wensen en persoonlijke ambities passen. We graven dus dieper dan alleen de oppervlakte. Dit stelt ons in staat om een bedrijf te vinden waar jij helemaal bij matcht.

Persoonlijke aandacht, bij ons ben je geen nummer

Bij Oostmatch ben jij geen nummer. We zien jou als individu en willen weten wie jij écht bent. Jouw ambities, passies en unieke kwaliteiten zijn ons kompas bij het vinden van jouw ideale match. Jouw persoonlijkheid is waardevol en dat zien we.

Kwaliteit staat altijd voorop

Kwaliteit is onze focus, niet kwantiteit. We zijn geen haastig wervingsbureau dat simpelweg posities vult. Als jouw droomfunctie er op dit moment niet tussen zit, maken we samen nieuwe kansen. We zijn vastberaden om jouw loopbaan te versterken, en we gaan geen uitdaging uit de weg. En zoals eerder gezegd, dat hoeft niet van vandaag op morgen. De toekomst is ons perspectief.

We staan altijd voor je klaar en doen graag dat ene stapje extra

Bij Oostmatch hebben we maar één doel: jouw succes. We zetten graag die stap extra om jouw carrière vorm te geven zoals jij dat wil. We blijven samen met jou zoeken, totdat we die perfecte match vinden die je carrière naar nieuwe hoogtes brengt.

We horen graag van je!

Meer weten over wat wij voor je kunnen doen? Neem dan zeker contact op met Jacqueline of Wicky. Of meld je aan via de vrije inschrijving. Dan spreken we elkaar snel!

Telefoon

Vrije inschrijving

Adres

Transportweg 12 7007 CN Doetinchem