Overslaan naar content

Maike Gijsen

Mijn naam is Maike Gijsen (1990). Ik ben sinds februari 2022 aan het werk bij Symbus en pak nu ook taken op voor Oostmatch. Ik woon samen met mijn man Jelle en onze teckel Obi. Ik ben van origine een westerling, maar voel me nu al een aantal jaren thuis in de Achterhoek.

Ik heb in de afgelopen jaren een grote carrière-switch gemaakt; van kleuterjuf naar content manager! Het onderwijs heeft mij veel moois gebracht, maar na enkele jaren voelde ik dat ik mijn (werk)geluk daar niet ging vinden.

Samen met mijn Symbus loopbaancoach ben ik een nieuw pad gaan ontdekken. Vanuit mijn vaardigheden en interesses ontstond de kans om een bijdrage te kunnen gaan leveren binnen het team van Symbus; eentje die ik met beide handen en veel plezier heb aangegrepen. 

Specialiteit / deskundigheid

Binnen Oostmatch zal ik mij voornamelijk bezighouden met het creëren en delen van toffe en interessante content op de social mediakanalen. Daarnaast ondersteun ik mijn collega’s waar nodig!

Mijn collega’s omschrijven mij als

Enthousiast, nieuwsgierig, creatief in mijn denken en doen, een pietje precies en lief voor anderen.

Wat maakt mijn werk zo leuk?

Ik krijg de kans om nieuwe projecten op poten te zetten en hier ook echt van toegevoegde waarde in te zijn. Ik kan mijn creativiteit kwijt in de uiteenlopende content die ik maak, dit gaat van het ontwerpen van een nieuw logo (Oostmatch) tot het bedenken en maken van nieuwe internetpagina’s voor onze websites.

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met me op!

mgijsen@oostmatch.nl 

📞 +31646670462Maike Gijsen

Hoe kunnen wij je helpen?

Neem contact met ons op, onze consultants staan je graag te woord!

Adres

Transportweg 12 7007 CN Doetinchem

Telefoon