Overslaan naar content

Interview met collega Roos LeemreizeDoor: Roos Leemreize/redactie Oostmatch, 26 maart 2024

Wij spreken graag met iemand over zijn of haar werk. Om zo een interessant inkijkje te krijgen bij een bedrijf en een werkdag van een van de werknemers. Vandaag geven wij het woord heel graag aan onze ‘eigen’ Roos Leemreize.

Kan je iets over jezelf vertellen?

Mijn naam is Roos, ik woon in Beltrum samen met mijn vriend en onze dochter. Ik werk 3 dagen per week bij Oostmatch, de overige dagen tijd besteed ik graag (samen met mijn gezin) buiten; lekker een stuk wandelen of fietsen. Daarnaast speel ik volleybal bij VIOS Beltrum, houd ik van het lezen van een goed boek en kijk ik graag een goede serie.

Hoe en wanneer ben je bij Oostmatch terecht gekomen?

Ik ben in november 2023 gestart bij Oostmatch. Hiervoor heb ik gewerkt bij een uitzendbureau als intercedent en heb ik enkele jaren ervaring opgedaan als (zelfstandig) HR Adviseur. Tijdens mijn werk als zzp’er kwam ik in contact met Edwin, eigenaar van Symbus en Oostmatch. Ik vond de combinatie van zelfstandige en een (jong) gezin vrij pittig en ik merkte dat ik de dynamiek van de werving en selectie branche mistte. Na een aantal gesprekken met de collega's van Oostmatch besloten om toch terug in loondienst te gaan als Werving & Selectie Consultant bij Oostmatch.

Wat is jouw rol binnen het bedrijf?

Ik ben werkzaam als Werving en Selectie consultant. Ik breng werkzoekenden in contact met bedrijven in de hoop dat hier een goede match uitkomt. Ik vind de dynamiek van de (snel veranderende) arbeidsmarkt het leukst en uitdagendst. Alles draait om vraag en aanbod. Geen dag is hetzelfde, het werk is heel divers en dat vind ik heerlijk!

Als verbinder breng ik kandidaten in contact met het juiste bedrijf en vice versa.

Over welke veranderingen of vernieuwingen ben je het meest enthousiast?

Oostmatch loopt voorop met veranderen en vernieuwingen en dat is erg fijn. Ik ben het meest enthousiast over ‘het nieuwe werken’. Wij hebben veel vrijheid en flexibiliteit en dat werkt erg prettig. Werk-privé balans vinden wij erg belangrijk en dat staat bij ons hoog in het vaandel.

Wat is voor jou een hele leuke werkdag bij Oostmatch geweest?

In mijn korte tijd zijn dit twee dagen, namelijk met sinterklaas en met kerst! Ik viel met de neus in de boter, erg fijn om collega’s direct te leren kennen in een andere setting dan op kantoor.

✉ : rleemreize@oostmatch.nl 📞: 0645337255