Overslaan naar content

Jacqueline Middelbrink

Mijn naam is Jacqueline Middelbrink, geboren en getogen in de Achterhoek. Mijn loopbaan heeft zich grotendeels afgespeeld in zorg. Ik heb diverse functies en mooie projecten mogen doen. Met trots kan ik zeggen: Werving & selectie is mijn vak.

In verschillende rollen, als recruiter, manager en ondernemer heb ik me gericht op de invulling van een breed scala aan functies in verschillende organisaties. Februari 2022 ben ik gestart bij Symbus als Consultant Werving & Selectie en vanaf januari 2023 is de werving & selectietak verder gegaan onder de handelsnaam Oostmatch.

Specialiteit / deskundigheid

Werving & selectiespecialist op het gebied van onder andere Sales, Financieel / Administratief, Inkoop / Logistiek en Managementfuncties.

Mijn collega’s omschrijven mij als

Energiek, oprecht, creatief, leergierig, loyaal en sympathiek.

Wat maakt mijn werk zo leuk?

Iedere opdracht is een nieuwe uitdaging die moet leiden tot een optimale match. Het geeft mij energie om mensen met elkaar te verbinden, de beste match tussen organisatie en kandidaat te creëren en bij te dragen aan werkgeluk. Ik ben betrokken en nieuwsgierig en wil graag de mens achter het profiel leren kennen. Daarbij ben ik doortastend en een goede luisteraar die doorvraagt. Ik ga voor kwaliteit en denk graag in mogelijkheden. Mijn passie voor mijn werk maakt dat ik graag een stapje extra zet.

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met me op!

jmiddelbrink@oostmatch.nl

📞 +316 82 08 09 51

Jacqueline Middelbrink

Hoe kunnen wij je helpen?

Neem contact met ons op, onze consultants staan je graag te woord!

Adres

Transportweg 12 7007 CN Doetinchem

Telefoon