Overslaan naar content

Klanten vertellen

In ons recente gesprek met Paul Gruson, Algemeen Directeur van ACO, zijn we dieper ingegaan op zijn taken binnen de organisatie en zijn inzichten over de samenwerking met Oostmatch. Als trouwe partner hebben we al meerdere keren succesvolle vacatures voor ACO mogen invullen. Hieronder delen we graag Paul zijn ervaringen en perspectieven.

Door: Redactie Oostmatch | April 2024

 Paul, wat ontzettend leuk dat je dit interview met ons wil doen. Kun je allereerst iets over jezelf en de organisatie vertellen? Natuurlijk! Ik ben Paul Gruson en al meer dan twee decennia vervul ik met trots de rol van Algemeen Directeur bij ACO B.V. Onze organisatie, onderdeel van de internationale ACO groep gevestigd in Duitsland, mag dan wel gegroeid zijn tot een wereldwijd bedrijf met meer dan 5000 collega's, maar we koesteren nog steeds onze familiaire roots. In Nederland bedienen we de markt met een team van ruim 40 gedreven medewerkers. Ons hoofddoel? Op een verantwoorde manier regenwater en afvalwater opvangen, zuiveren en afvoeren. En laten we niet vergeten dat we steeds meer focussen op het hergebruik van water, zoals het bewateren van bomen en planten. Wat is de reden dat jullie vacatures bij Oostmatch uitzetten? Onze weg naar Oostmatch was eigenlijk een voortzetting van onze samenwerking met Symbus, dat later Oostmatch is geworden. Die verandering van naam heeft ons er niet van weerhouden om hun diensten te blijven gebruiken. Wat vind je het meest effectieve aspect van ons werving- en selectietraject? Het lokale aspect van Oostmatch, specifiek gericht op de Achterhoek, en het uitgebreide netwerk van potentiële kandidaten zijn voor ons van onschatbare waarde. Het persoonlijke karakter van hun aanpak spreekt ons enorm aan. Hoe heb je de communicatie en ondersteuning vanuit Oostmatch ervaren? We hebben niets te klagen. De communicatie verloopt over het algemeen vlot en ze zijn goed bereikbaar. Het is belangrijk dat er regelmatig contact is en dat wordt zeker waargemaakt. Heeft het werving- en selectieproces, zoals door Oostmatch uitgevoerd, aan de verwachtingen voldaan? Zeker weten. We hebben al meerdere uitstekende medewerkers via Oostmatch kunnen verwelkomen. Ze hebben ons zeker niet teleurgesteld. Welk advies zou je geven aan andere bedrijven die (al lang) op zoek zijn naar nieuwe teamleden? Mijn advies? Waag eens een gesprek met Oostmatch 😊. Het gaat je verbazen wat voor talent ze voor je kunnen vinden.Dankjewel voor jouw tijd en feedback Paul!

Ben je zelf ook op zoek naar personeel en kun je wel wat hulp gebruiken? Neem dan gewoon eens vrijblijvend contact met ons op!

Wicky Boschker ✉ wboschker@oostmatch.nl 📞 06 10 37 65 22