Overslaan naar content

MKB HR Strategisch Partner (20-30 uur) Bouw mee aan de toekomst van HR in het MKB

Voor talloze DGA's en directieleden in het MKB is personeel van onschatbare waarde, maar brengt het ook aanzienlijke uitdagingen met zich mee die groei, focus en werkplezier kunnen belemmeren. Het is onze missie om deze dynamiek om te draaien en daar hebben wij jouw hulp voor nodig. Jij gaat als strategisch HR partner, samen met je collega’s binnen Symbus, ervoor zorgen dat MKB bedrijven gaan floreren vanuit een duurzaam strategisch HR beleid. Als HR strategisch partner vertegenwoordig je de visie van Symbus bij jouw klanten op het vlak van HR. Samen met de andere specialisten binnen Symbus help jij jouw klanten met HR-uitdagingen, waarbij jij zowel de projectmanager als de eerste aanspreekpersoon bent.

Wat zoeken wij?

  • Je hebt ruime ervaring (>10 jaar) als HR Professional, bij voorkeur binnen het MKB;

  • Je weet het MT te inspireren en hen te motiveren voor het bereiken van resultaten. Je aarzelt ook niet om positieve dialogen te voeren en tegenargumenten te presenteren indien nodig.

  • Je hebt kennis en ervaring in duurzame ontwikkeling van mens en organisatie;

  • Je bent overtuigd dat klassiek HR-beleid niet meer past bij de huidige en toekomstige arbeidsmarkt;

  • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau richting (strategisch) HR en/of bedrijfskunde;

  • Je hebt ruime ervaring (>10 jaar) als HR Professional, bij voorkeur binnen het MKB;

  • Je vindt het leuk om met meerdere opdrachtgevers samen te werken;

  • Je kan je helemaal vinden in onze kernwaarden;

  • Je bent woonachtig in onze werkregio (Liemers, Achterhoek, Twente)

Dit bieden wij jou.

Flexibiliteit

Symbus gelooft in de zelfstandige kracht van iedere werknemer en biedt ruimte voor  thuiswerken en flexibele werktijden. De functie is voor 20 - 30 uur per week en je krijgt bij de start direct een vast dienstverband. Tevens ontvang je een salaris tussen de €4500,- en €5300,- bruto op basis van een fulltime dienstverband.

Ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling wordt actief gestimuleerd binnen Symbus en je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen en mee te groeien met onze ambities.

Samen

Samen met jouw collega's heb je nu de unieke kans om iets prachtigs op te bouwen en tegelijkertijd je eigen toekomst vorm te geven.

Wie is Symbus nou eigenlijk?

Symbus helpt organisaties met het aantrekken, ontwikkelen en behouden van medewerkers. Ons integrale dienstenpakket is gericht op de juiste balans tussen vakkennis, betrokkenheid, vitaliteit en werk-privé. Om zowel de ontwikkeling van mensen als die van de organisatie te stimuleren, is samenwerking tussen werkgever en werknemer op deze thema’s essentieel. Onze specialisten op het gebied van HR, training, coaching, outplacement en re-integratie focussen op het behalen van meetbare resultaten.

Maak kennis met jouw team.

Jolanda Bouwmeester

Stategisch HR Manager

Symbus kwam op mijn pad en ik voelde mij al snel verbonden met het team, het enthousiasme en de professionaliteit van mijn collega’s. Een warm welkom! En niet onbelangrijk, onze gedeelde visie op duurzame organisatieontwikkeling vanuit strategisch HR. Ik ervaar de ruimte om mee te denken over nieuwe ontwikkelingen en persoonlijk uitgedaagd te worden. Mens en organisatie met elkaar verbinden, groei en ontwikkeling stimuleren en samen tot de beste resultaten komen, dat is waar ik blij van word.

Nicole Stroet

Stategisch HR Manager, trainer/coach

Symbus daagt me op een prettige manier uit om me verder te ontwikkelen, zo ook op gebied van duurzame organisatieontwikkeling en inzetbaarheid. Vanuit deze visie bouwen we samen aan ons HR team.

Ik ervaar een mooi evenwicht in het uitvoeren van individuele coachtrajecten en strategisch HR advies met ruimte voor flexibiliteit, eigen regie en ontwikkeling & groei.

Karin Bolder

Trainer & coach Geen dag is hetzelfde. De diversiteit aan klanten, opdrachten en werkzaamheden houden mij scherp en zorgen ervoor dat ik mijzelf kan blijven ontwikkelen. Er is veel ruimte om mee te denken en nieuwe dingen op te pakken c.q. te ontwikkelen. Bij Symbus werk ik in een gezellig en gemotiveerd team waar ik helemaal mezelf kan zijn. Samen maken we onze organisatie steeds beter en sterker. Dat geeft mij veel energie en voldoening.

Edwin van Kleef

Eigenaar Als eigenaar en ondernemer geloof ik in de kracht van duurzame ontwikkeling van mens en organisatie.

Je ziet het terug in de bevlogenheid en betrokkenheid van mijn collega’s en dit zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier en energie met Symbus bezig ben.

Sandra Roes

Office Manager

Ik heb het uitstekend naar mijn zin. Ik krijg alle ruimte en vertrouwen om me te ontwikkelen. Omdat Symbus altijd in beweging is, is mijn werk uitdagend en afwisselend.

Ben jij de HR professional die het MKB kan laten groeien? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren! Neem voor meer informatie contact op met Edwin van Kleef .