Skip to content

Manager Bedrijfsbureau - Groeiende organisatie

Zevenaar, Gelderland, NederlandLogistiek / Inkoop

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een dynamische en groeiende technische (projecten)organisatie waarin jij verantwoordelijk bent voor een efficiënte operatie? Voor het bedrijfsbureau (inkoop, werkvoorbereiding, logistiek) zoeken wij een manager die hier een professionalisering in weet te maken.


Wat ga je doen?

In de functie manager Bedrijfsbureau ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van projecten (inkoop, planning, logistiek, werkvoorbereiding, magazijn en voorraadbeheer). In de projectenorganisatie zorg jij ervoor dat Von Gahlen operationeel in control is: je houdt het overzicht over projecten, signaleert tijdig zaken zoals over- en ondercapaciteit en acteert hierop. Dit betekent dat je samen met je collega’s van inkoop, projectleiders manufacturing en logistiek het overzicht hebt in de planning en hierop (bij)stuurt. Je stemt af met afdelingen, zoals Productie, Engineering en Assembly zodat jullie planningen op elkaar aangesloten blijven. Verder geef je situationeel leiding aan een diverse groep van zo’n 10 medewerkers, bestaande uit zowel hbo/wo schoolverlaters als collega’s met jarenlange werkervaring.


De projecten bij Von Gahlen zijn toegenomen in zowel aantal als omvang. Professionalisering van de interne organisatie is noodzakelijk om verdere groei te kunnen realiseren en risico’s te beheersen. Met jouw kennis, ervaring en analytisch vermogen weet jij een oordeel te vormen over de huidige processen, procedures en werkwijzen en daar waar nodig deze te optimaliseren en effectief in te zetten. Hiermee zorg je voor overzicht, efficiëntie en continuïteit in de supply chain van projecten.


Vereisten

Wat breng je mee?

 • Je bent een echte verbinder en weet zaken niet alleen te signaleren, maar ook uit te (laten) voeren;
 • Je vindt het belangrijk dat de projecten ook op operationeel gebied ‘in control’ zijn en daar neem jij je verantwoordelijkheid in;
 • Je beschikt over goede analytische vaardigheden, bent besluitvaardig en hebt oprechte aandacht voor je collega’s;
 • Je draagt zorg voor een goede planning en optimaal ingerichte werkprocessen die zijn afgestemd op andere afdelingen;
 • Je hebt leidinggevende ervaring in het aansturen van een bedrijfsbureau in de machinebouw;
 • Je bent vaardig met het werken met MS Office en ERP systemen;
 • Je brengt structuur aan en maakt af waar je aan begint!


Von Gahlen biedt:

Een professionele, internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur. Je ontvangt een marktconform salaris en krijgt een goede pensioenregeling en arbeidsongeschiktheidsverzekering conform cao Metaal & Techniek. 


Daarnaast:

 • Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Goede begeleiding en opleidingsmogelijkheden;
 • 200 vakantie-uren en 40 ADV-uren per jaar bij een fulltime dienstverband;
 • Resultaatafhankelijke bonus en niet-verzuimbonus;
 • Fietsplanregeling;
 • Actieve personeelsvereniging;
 • Gunstige ligging met goede bereikbaarheid aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland;
 • Flexibele start- en eindtijden.Wie is Von Gahlen?

Von Gahlen is een middelgroot, groeiend familiebedrijf, dat zich kenmerkt door een informele sfeer. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Von Gahlen heeft al 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van mooie en complexe hightech producten die gebruikt worden bij onderzoek, productie en vervoer van nucleaire geneesmiddelen. Een boeiende markt die continu in beweging is.

Veel producten worden klantspecifiek ontworpen en geproduceerd. Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. De organisatie Von Gahlen bestaat uit meerdere werkmaatschappijen met vestigingen in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten. Op de hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van de producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 100 medewerkers werkzaam.


Kom jij het team van Von Gahlen in Zevenaar versterken? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren! Neem voor meer informatie contact op met Jacqueline via 06-82080951. Je mag natuurlijk ook altijd even een appje sturen.

Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacy verklaring op onze website

Zevenaar, Gelderland, Nederland
Logistiek / Inkoop

of