Overslaan naar content

Salesmedewerker

Op locatie
  • Didam, Gelderland, Nederland
Sales

Functieomschrijving

Werk je graag samen in een team en heb je als doel je klant de optimale klant beleving te laten ervaren, dan is de functie als Salesmedewerker bij Vink kunststoffen wellicht iets voor jou!


Over Vink Kunststoffen

Wat ooit begon als eenmanszaak, is nu met 350 medewerkers en meer dan 65 jaar ervaring uitgegroeid tot de belangrijkste voorraadhouder en distributeur op kunststofhalffabricaten in Nederland. Bij Vink Kunststoffen kijken we verder vooruit, werken we alleen doordacht en onderbouwd en vinden we het belangrijk dat we nuchter, snel en bereikbaar blijven.

Door onze afdeling New Business willen we voorop blijven lopen in de markt. Dit doen we door constant de focus te hebben op nieuwe ontwikkelingen binnen zowel bestaande als nieuwe markten.


Jouw rol als Salesmedewerker

In deze uitdagende functie ga je actief aan de slag met het behandelen van binnenkomende orders en zorg je voor de controle op correctheid, volledigheid en tijdigheid. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten bij order-gerelateerde vragen. Verder omvat jouw takenpakket het digitaliseren en optimaliseren van het gehele orderverwerkingsproces, het begeleiden en uitvoeren van klantloyaliteitsprogramma’s en het oppakken van klant gerelateerde vragen.

Als Salesmedewerker reikt jouw functie verder dan alleen telefonisch contact. Jij wilt de klanten van Vink echt begrijpen en hen een optimale klantbeleving bieden. Door service te verlenen op een manier waarbij klanten zich gehoord, begrepen en geholpen voelen, draag jij bij aan hun tevredenheid. 

Je komt terecht in het team Sales Succes, dat bestaat uit 12 medewerkers die met veel kennis en enthousiasme dagelijks bezig zijn met de binnenkomende orders en onze klanten hierover te woord staan.

Vereisten

Wie ben jij? 

Hoe fantastisch een dienst of product ook is, de manier waarop jij communiceert met de klant is essentieel voor een optimale beleving. Jij werkt toe naar een langdurige vertrouwensrelatie en haalt plezier uit het ontzorgen en bieden van goede service. Samen met de klant verken je verschillende mogelijkheden, waardoor je meedenkt en samenwerkt aan de perfecte oplossing. Als Salesmedewerker doe jij altijd een stapje extra om het beste resultaat te behalen. Je bent attent, spontaan, positief en creatief in het oplossen van problemen, en je kunt goed omgaan met hectische situaties.

Daarnaast beschik jij over de volgende kwalificaties:

  • MBO denk- en werkniveau;
  • Commerciële opleiding en/of werkervaring;
  • Kennis van Engels en Duits is een pre;
  • Uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden;
  • Goede kennis van MS Office;
  • Stressbestendig, accuraat, flexibel en enthousiast.

Bij ons krijg je de kans om jouw talenten te benutten en je verder te ontwikkelen in een dynamische en uitdagende omgeving. Kom ons team versterken en bouw mee aan langdurige klantrelaties en succesvolle resultaten!


Wat biedt Vink jou?

Vink Kunststoffen bestaat dit jaar 70 jaar en is al die tijd een stabiele werkgever geweest. Wij bieden je een informele werksfeer, een goede werk-privé balans en voldoende doorgroei mogelijkheden. Verder kan je de juiste begeleiding verwachten om gezamenlijk tot jouw volgende stap te komen. Met iedere week vers fruit wordt er ook aan jouw vitaliteit gedacht. Daarnaast zijn de volgende arbeidsvoorwaarden van toepassing:
• Een salaris binnen de range € 2.318,-- - € 2.900,-- bruto per maand op fulltime basis;
• Een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, studieregeling, winstuitkering, fietsplan en 30 verlofdagen op fulltime basis.


Laat ons weten waarom jij de perfecte aanvulling bent op het team en solliciteer vandaag nog!

Roos is bereikbaar via rleemreize@oostmatch.nl of 06 45 33 72 55.


Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacy verklaring op onze website


Op locatie
  • Didam, Gelderland, Nederland
Sales

of