Overslaan naar content

Rechtstreekse indiensttreding van kandidaten bij onze opdrachtgeversDoor: redactie Oostmatch, 24 juli 2023

Bij Oostmatch streven we naar een naadloze match tussen kandidaten en opdrachtgevers. Onze aanpak is altijd persoonlijk en klantgericht. We begrijpen dat elke organisatie uniek is en specifieke behoefte heeft. Daarom investeren we tijd en moeite in het leren kennen van onze klanten, hun bedrijfscultuur en de gewenste competenties voor de functie. Op dezelfde manier leren we onze kandidaten kennen, zodat we hun vaardigheden, ambities en persoonlijke voorkeuren beter kunnen begrijpen. Door deze diepgaande kennis kunnen we de perfecte match tot stand brengen, wat leidt tot een optimaal resultaat voor zowel de werkgever als de werknemer.

Wat ons onderscheidt, is dat we niet alleen de juiste match vinden, maar ook zorgen voor een directe indiensttreding van de kandidaat bij de opdrachtgever.

 Voordelen voor werkgevers:

Voor werkgevers biedt het rechtstreeks in dienst nemen van kandidaten diverse voordelen. Ten eerste minimaliseert het de administratieve rompslomp die gepaard gaat met het in dienst nemen van nieuwe medewerkers. Er is geen noodzaak voor extra contracten of overeenkomsten tussen het werving & selectiebureau en de werkgever. Daarnaast stelt directe indiensttreding werkgevers in staat om sneller en flexibeler te handelen. Ze kunnen de kandidaat direct inzetten en aanpassingen maken op basis van hun specifieke behoeften en vereisten.

 

Voordelen voor kandidaten:

Ook kandidaten profiteren van onze benadering van directe indiensttreding. Ze krijgen de mogelijkheid om rechtstreeks in dienst te treden bij een gerenommeerde organisatie, zonder tussenkomst van een bemiddelingsbureau. Dat betekent dat ze vanaf het begin een directe band kunnen opbouwen met hun werkgever en volledig deel kunnen uitmaken van het team. Bovendien biedt directe indiensttreding kandidaten meer zekerheid en stabiliteit, aangezien ze direct onderdeel worden van het personeelsbestand van de opdrachtgever.Ontdek hier nu zelf welke vacatures momenteel beschikbaar zijn.

 Heb je zelf een vacature open staan die je niet ingevuld krijgt? Neem contact op met Wicky Boschker voor meer informatie: wboschker@oostmatch.nl | 📞 +31610376522