Overslaan naar content

Roos Leemreize

Mijn naam is Roos Leemreize, geboren en getogen in Beltrum. Na de afronding van mijn HBO opleiding Bedrijfskunde Management, Economie en Recht ben ik in de uitzend- en werving & selectiewereld begonnen. Na jaren met veel plezier als intercedent te hebben gewerkt, heb ik destijds gekozen mijn loopbaan te vervolgen in de HR branche. Echter, na diverse opdrachten te hebben uitgevoerd merk ik dat ik de dynamiek en uitdagingen van de werving en selectiewereld mis. Na enkele gesprekken gevoerd te hebben met Oostmatch, ben ik erg blij terug te keren in deze branche en onderdeel te mogen zijn van het team Werving & Selectie!

Specialiteit / deskundigheid

Werving & Selectiespecialist op het gebied van onder andere Sales, Financieel / Administratief, Inkoop / Logistiek en Managementfuncties.

Mijn collega’s omschrijven mij als

Enthousiast, leergierig, verbinder, oplossingsgericht, mens- en resultaatgericht.

Wat maakt mijn werk zo leuk?

De dynamiek van de (snel veranderende) arbeidsmarkt! Alles draait om vraag en aanbod en de snelheid waarin dit verandert blijft uitdagend. Daardoor is geen dag hetzelfde en blijft het werk divers en daar houd ik van! Daarnaast ben ik een echte verbinder; ik breng kandidaten graag in contact met het juiste bedrijf en ga voor bedrijven graag op zoek naar de juiste kandidaat, totdat de perfecte match ontstaat. Bij Oostmatch komt dit samen en daar krijg ik veel energie van!

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met me op!

rleemreize@oostmatch.nl

📞 +316 45 33 72 55

Roos Leemreize

Hoe kunnen wij je helpen?

Neem contact met ons op, onze consultants staan je graag te woord!

Adres

Transportweg 12 7007 CN Doetinchem

Telefoon