Overslaan naar content

Wicky Boschker

Mijn naam is Wicky Boschker, geboren en getogen in de Achterhoek. Na mijn opleiding Small Business & Retail Management in Enschede ben ik in 2017 gestart bij Symbus in de rol van Consultant werving & selectie.

Vanaf 2021 heb ik mijn rol verder uitgebreid en ben ik, naast werving & selectie ook vooral veel bezig met klantadvies in de breedste zin van het woord. Daarnaast heb ik in 2022 nog de studie HRM, met name gericht op gesprekstechnieken en coaching, afgerond. Hiermee heb ik een mooie basis gecreëerd als gesprekspartner.

Vanaf januari 2023 hebben we de stap gemaakt om de werving & selectietak verder voort te zetten onder de nieuwe naam: Oostmatch. Hier ben ik naast mijn actieve rol als werving & selectie consultant ook de Manager. In 2023 heb ik met succes nog de studie Organisatiepsychologie afgerond. Alle geleerde stof in deze studie kan ik goed inzetten in mijn rol als Manager om de collega’s nog verder te ontwikkelen en met elkaar steeds beter te worden.

Specialiteit / deskundigheid

Werving & Selectiespecialist op het gebied van onder andere Sales, Financieel / Administratief, Inkoop / Logistiek en Managementfuncties. Klantadviseur in de breedste zin van het woord gericht op het recruitment beleid binnen organisaties.

Mijn collega’s omschrijven mij als

Mens- en resultaatgericht, commercieel, gedreven, betrokken en communicatief sterk.

Wat maakt mijn werk zo leuk?

De verschillende gesprekken met klanten én kandidaten maakt de functie divers. De klanten adviseren om de juiste stap binnen de organisatie te zetten is waar ik mij helemaal in thuis voel. Het klantgerichte werk bij Oostmatch sluit volledig aan bij wie ik ben als persoon. Daarnaast word ik blij van medewerkers ontwikkelen en dat is precies wat ik kan doen in mijn rol als Manager.

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met me op!

wboschker@oostmatch.nl

📞 +316 10 37 65 22

Wicky Boschker

Hoe kunnen wij je helpen?

Neem contact met ons op, onze consultants staan je graag te woord!

Adres

Transportweg 12 7007 CN Doetinchem

Telefoon