Overslaan naar content

Waar word jij blij van?

Meer flexibiliteit?

Dichterbij huis?

Meer verantwoordelijkheid?

Complexere projecten?

Andere branches?

Leidinggeven?

Samen werken aan jouw succes.

In de huidige arbeidsmarkt begrijp je als Projectmanager als geen ander dat vooruitkijken van cruciaal belang is, zelfs als je momenteel niet actief op zoek bent naar een nieuwe functie. Ben jij een gedreven projectmanager? Dan willen wij jou graag helpen om voorbereid te zijn op de toekomst én om jouw carrière naar een nieuw level te brengen! Lees hier de redenen waarom Oostmatch dé keuze is voor jouw volgende carrièrestap.

Anderen die je voor zijn gegaan

Ontdek de impact van onze werving & selectie met persoonlijke verhalen van kandidaten die hun ideale baan hebben gevonden.

Zeer tevreden over de samenwerking

''Op een professionele en prettige wijze ben ik gematcht aan een nieuwe werkgever. Er is daarbij goed gekeken naar waar mijn kracht ligt en waar ik het beste tot mijn recht kom.''

Manuela, Aalten

Fijn contact, betrokken en geïnteresseerd

''Geef Oostmatch de volle score... daar waar nodig goede terugkoppelingen en heldere communicatie. Wicky is een fijn persoon om mee te praten. Ga zo door en veel succes gewenst!''

Eelco, Wesel

Prima professionele bemiddeling met het gewenste resultaat

''Jacqueline heeft mij op zeer professionele wijze bemiddeld. De communicatie was zakelijk maar erg vriendelijk en met de juiste dosis humor. Erg fijn!''

Hendrik, Gendringen

Ons netwerk

Door onze jarenlange ervaring hebben we een groot netwerk binnen allerlei verschillende mooie technische, innovatieve organisaties in Oost-Nederland.

We hebben ambitieuze plannen voor de toekomst, waarbij we onze afdeling en ons netwerk verder willen uitbreiden. Ons doel is om duurzame samen- werkingen aan te gaan en te blijven groeien, waardoor we samen nieuwe kansen kunnen creëren.

We horen graag van je!

Meer weten over wat wij voor je kunnen doen? Neem dan zeker contact op met Roos. Of meld je aan via de vrije inschrijving. Dan spreken we elkaar snel!

Telefoon

Vrije inschrijving

Adres

Transportweg 12 7007 CN Doetinchem